まるでお肉のような」おいしさの食感・味・香りにこだわった大豆ミート商品です。
お肉のような食べ応えに加えて”低コレステロール”となっており、 加熱後にそのまま、昼食や夕食のおかずとしてお召し上がりいただけます。
原材料名 たまねぎ(国産)、植物油脂、繊維状植物性たん白、粒状植物性たん白、固形トマト、卵白、トマトペースト、砂糖、パン粉、濃厚ソース、にんじんペースト、粉末状植物性たん白、プルーンピューレー、食塩、オニオンエキス、デーツピューレー、ワイン、しょうゆ、小麦粉、乳等を主要原料とする食品、香辛料、プロセスチーズ、マッシュルームエキス、にんにくペースト、酵母エキス/加工でん粉、増粘剤(加工でん粉)、カラメル色素、調味料(核酸等)、乳化剤、pH調整剤、酸味料、グリシン、(一部に小麦・卵・乳成分・大豆を含む)
原産国 日本
容量 600g /(100g×6枚)
保存方法 冷蔵(10℃以下)
保存期間 1年
成分情報 熱量:227kcal, たんぱく質:12.6g, 脂質:11.1, コレステロル:2mg, 炭水化物:19.1g, 食塩相量:2.4g
Various types of soy meat are sold, such as "dried type", "frozen type", "retort type", etc.
In the case of the dry type, it is necessary to return it to hot water, the refrigeration type requires heating, and the usage varies depending on the type.
Check out the usage on the package of soy meat and try using it.
2. Use "Connect"
Minced soy meat has the property of being difficult to put together.
Therefore, when making hamburgers, it is necessary to use "Tsunagi".
Regular hamburgers use eggs, bread crumbs, and milk as a binder, but they cannot be used if they are made with vegans.
Instead, use tofu, vegetable milk, or stir-fried onions as a binder!
Now that you know the knack of making hamburgers with soy meat, let's take a look at the recipe!
產品 # | D-62657 |
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